Kalassöndag

Idag var Zack på kalas. En av hans bästa kompisar har fyllt år, och firade med att bjuda vännerna till Täby Bowlingcenter. Jesper var iväg på ett fotouppdrag och mina föräldrar hade åkt hem, så Vigo och jag hade eftermiddagen för oss själva. Mysigt!

Vi bestämde oss för en lunch på stan. Jag ville gärna gå till ”Sva marga”, den nya, i huvudsak vegetariska och ekologiska, restaurangen på Magasinet. Men Vigo hade andra planer. Det fick bli en mix; Först pannkakor och fajitas på 10:ans sportbar, och sedan Brownie och latte på ”Sva marga”. Mums! En liten tur in på Magasinets butik hann vi också med för att titta på de nya köksstolarna som vi funderar på att köpa. Inte blir det billigt. Men snyggt…!

Under hela turen tävlade vi om att hitta på ord på P. Efter två timmars intensivt tävlande vann Vigo på utmattning. Känns som att vi tömde hela Svenska Akademins ordlista. Pannkakor, peppar, Pippi, pastakväll, puss, pingviner, papiljotter…

Nu är vi hemma igen, och familjen också. Brasan är tänd och lugnet råder. Teet är varmt och deckaren frestar. Blir nog några kapitel innan det är dags för bad, saga och förberedelse för den nya veckan. En skön avslutning på en skön helg. I morgon är det full fart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s