Tänk om…

-17 grader i Vaxholms hamn

Vattenrök kring Vaxholms Kastell

Jag kan knappt bärga mig. I kväll kommer Jonas (min man Jespers lillebror) hit från Chicago. Han är här för att leta hus till sig och familjen. Under de 12 år som vi har bott här i Vaxholm har de förstås varit och hälsat på oss ett antal gånger, och för varje gång har de blivit lite mer förtjusa i livet, tempot och möjligheterna här.  Och nu har tanken börjat gro att kanske, kanske, en dag, byta storstadspulsen i Chicago mot skärgårdslivet i Vaxholm. Till att börja med kanske bara på sommaren. Men ändå…

Givetvis kommer han att få ”checka in” på Bed & Breakfast. ”Lilla lägenheten” är städad och klar. Ni kan gissa att jag har storpiffat! Här ska säljas Vaxholm och skärgårdscharm för fulla muggar. Hoppas att vädret i helgen blir som idag – rimfrost, sol och ”rykande” vatten. Då är nog saken biff sedan – för vem kan motstå det?


One thought on “Tänk om…

  1. Så vackert. Det är klart att de inte kan motstå detta. Om du dessutom har fixat extra fint i de redan superfina lägenheterna, så blir nog Vaxholms B&B deras nya sommarresidens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s