Vaxholm i en liten ask

Jag älskar ranunkler. Finns det något vårigare?

Vad vill du göra när du kommer till Vaxholm?
Strosa i butikerna? Äta en god middag? Fika? Bada? Uppleva historiens vingslag? Fiska? Paddla? Ta en guidad tur? Möjligheterna är många, men som gäst är det inte alltid lätt att veta vad som finns att välja på och hur man ska få del av det.

Därför blev jag väldigt glad när jag blev inbjuden till en näringslivsfrukost på Waxholms Hotell i morse. Bisse, Magnus och Emelie från Öppen Skärgård berättade om satsningen på att skapa ”upplevelsepaket” med fokus på Vaxholm. Tanken är att man som besökare ska kunna lösa sin ”all inclusive upplevelsebiljett” redan på kajen i Stockholm. Sedan är det bara att sätta sig på Waxholmsbåten och åka ut. Resten är packat och klart.

Nu gäller det för oss företagare att prata ihop oss och komma fram till olika alternativ. För självklart ska det finnas flera olika paket att välja bland. Helst ett för varje smak. Så nu snurrar mitt huvud av idéer igen. Frågan är: Vad skulle du vilja ha i ditt paket?

Mötet med Magnus, Emelie och Bisse satte huvudet i spinn. Nu snurrar det av idéer. Igen.
Foto: Peter Nerström ©

2 thoughts on “Vaxholm i en liten ask

  1. Strömmingsloppet förstås med boende på ett hotell som tänker ekologiskt plus middag hos Amanda. Intressant? Kontakta mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s