Nu blir det morgonfiske

Båten är i sjön, så nu kan de gäster som vill följa med ut på en tur

Äntligen lite vårvärme! Idag har vi varit ute nästan hela dagen och röjt i trädgården. Det är så härligt att äntligen kunna göra riktigt vårfint (för nu får vi väl ingen mer snö?). Och så har båten kommit i sjön! Det har Jesper längtat efter ändå sedan den åkte upp på varv i november. Redan i morgon blir det premiärfisketur. Den kommer att följas av flera.

Jesper brukar åka ut och fiska varje helgmorgon så länge vädret tillåter (och det gör det visst fram till nyår om inte isen lägger sig, om man får tro Jesper). Ofta åker han ensam, eller med en av sina bästa vänner, Andreas, som är lika fiskebiten som han.

Från och med i sommar kommer vi också att kunna erbjuda våra gäster att följa med ut. Ingen fångstgaranti förstås, men definitivt en väldigt trevlig och vacker tur i skärgården runt omkring. Vi har märkt att många av gästerna är sugna på att komma ut på havet, så det känns jättekul att kunna ge dem den möjligheten!

Mitt emellan trädgårdsröj och båtiläggning har förstås bed & breakfast också rullat på som vanligt. Gäster har checkat ut, andra har checkat in. Hoppas att de får riktigt sköna dagar här, och att våren håller i sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s