Jag älskar afternoon tea och presenter!

Tea for one - or two...

Vigo spelar kort i väntan på lunchen

Zack synar

Skönt att ha en soffa att sträcka ut sig i efter maten

Jag kan verkligen rekommendera afternoon tea hos Amanda på Magasinet. Vi var där tillsammans med mina föräldrar i helgen, mitt emellan trädgårdsjobb och båtiläggning, och det var något av det mysigaste vi har gjort på länge. Jag hade förvarnat om att vi skulle komma, och det var nog tur, för när vi kom in var det helt fullsatt, förutom ett bord som Amanda reserverat åt oss. Tack snälla för det!

Det var egentligen mer dags för en sen helglunch än te, men jag hade verkligen siktat in mig på te, så vi valde att göra en kombo. Först lite lättare lunchrätter och sedan afternoon tea som dessert. Efteråt rullade vi hem, för å så gott det var!….

Afternoon tea består av underbart goda scones serverade på engelskt vis med grädde och lemoncurd, cupcakes, olika sorters kakor och praliner. Allt upplagt på ett vackert serveringsfat i olika nivåer. Jag gissar att tanken är att man ska äta sig nerifrån och uppåt (dvs börja med scones och avsluta med pralinen), men vi åt hej vilt. Det gick precis lika bra :)

När barnen var så mätta att de storknade sträckte Zack ut sig i soffan (vad det måste vara skönt att vara liten och kunna göra så!). Vigo smet ner till Magasinets butik som ligger en trappa ner. Han ville kika på en nalle från Lexington sa han. Nu var visst nallen såld, men istället kom han tillbaka med en present. Till mig! Ett armband i garn och zink som han köpt för sina egna pengar. Han tyckte att jag behövde lite fler smycken sa han. Och det stämmer ju… Tack snälla, goa underbara!

Vigo smög ner i Magasinets butik och köpte en överraskning. Till mig!

Tack älskling!

Världens finaste armband!

En tanke på “Jag älskar afternoon tea och presenter!

  1. Pingback: Scones, cupcakes och afternoon tea | Vaxholms Bed & Breakfast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s