Lite fint från Trädgårdsgatan 7

Idag var Hillary Clinton på visit i Vaxholm! Det måste ha varit ett av världens kortaste besök (i princip gick hon bara iland på kajen, hämtade upp Försvarsminister Karin Enström och åkte igen), men ganska coolt ändå att hon faktiskt var här! Jag hade gärna fått en skymt av henne. Men allt som fanns kvar att se när vi kom ner var en lång rad polisbilar (som bara imponerade på barnen) och aktern på M/S Riddarholmen en bit ut på fjärden påväg med hela sällskapet tillbaka till Stockholm igen. Nåja, vad är väl en världspolitiker… ;)

Sommarkänsla med snäckor och pimpsten på zinkfat


På vägen hem
 smet vi in bakom staketet på Trädgårdsgatan 7. Helene som bor där har just öppnat upp en butik på nedervåningen, där hon blandar vintage med nytt på sitt eget, personliga sätt. Så himla fint! Men så är hon också en av de bästa inredare som jag känner…  Jesper var med, med kameran, så här kommer lite bilder. Men smit in bakom staketet och upplev Trädgårdsgatan 7 live ni också, när ni får möjlighet. Öppet torsdag – söndag kl 12-16, eller om grinden står på glänt.

Nu blir det brödbak här på Drottninggatan. Det ösregnar igen så jag tänkte att det är lika bra att passa på nu när man helst bara vill vara inne. Ska prova att göra surdegsbröd med den där färdiga surdegen man kan köpa i mataffären. Har aldrig gjort det förut! Så håll tummarna. Kanske blir det färskt hembakt surdegsbröd till frukost både för oss och B&B-gästerna i morgon :) Hoppas hoppas!

5 tankar om “Lite fint från Trädgårdsgatan 7

  1. Har blivit bjuden på färdig-fixat surdegsmix och resultatet blev ett helt perfekt och jättegott surdegsbröd till frukosten! Mums….. älskar bröd (tyvärr) och allt som underlättar i vardgags-stöket!
    Kan rekommenderas! :)

  2. Så härligt det ser ut hos er! Får man ta med hund när man bor hos er? Jag har två av de sötaste hundarna i världen :)

    Kram Mrs G

  3. Pingback: Turkos vintagedröm | Vaxholms Bed & Breakfast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s