Inget-speciellt-dagarna är de bästa dagarna

Igår var en sådan där härlig sommardag och kväll som jag hoppas att vi alla får riktigt många av i sommar. Egentligen hände inget speciellt, och kanske var det just därför den var så bra. Allt blir ju så lätt när det är fint väder!

Vi hade kommit hem från Kinnekulle och barnen lekte nonstop med sina kompisar. Det var som att de inte hade setts på evigheter fastän vi bara varit borta några dagar (men i barnens värld så är det nog i och för sig samma sak…) Ena sekunden var de här, andra på skateboardrampen, nästa spelade de tennis eller fixade picknick. Lite då och då, mellan varven, stack Vigo ner till bryggan för att se om han kunde fånga några nya abborrar.

Själv satt jag som fastlimmad i en deckstol med årets första sommardäckare. Vad det är ljuvligt! Att bara sitta där, i halvskuggan och vända blad efter blad! Inte några måsten i hela världen. Inte ens en liten in- eller utcheckning i B&B. (Vilken lyx det är med långliggargäster ;)

Som pricken över i blev vi bjudna på middag till goda vänner på kvällen. Jesper och killarna hade just förberett dagens abborrar för grillen. Men en abborrmiddag för fyra blir ju lätt en förrätt för många, så de små rara ”borrarna” fick följa med.

När vi cyklade iväg höll gästerna i ena B&B-lägenheten på att förbereda sin grillmiddag vid trädgårdsmöblerna, och dofter från grannar som kommit lite längre med sina grillar spred sig över kvarteret. I gästhamnen var det fullt av båtar och glada sommargäster. Inte undra på! Det kändes som den första riktigt varma sommarkvällen. Och den vill väl ingen missa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s