Lat septemberlördag

Idag blir en härlig dag. Solen skiner och september visar sig från sin bästa sida. Skönt för våra B&B-gäster som ska på bröllop i Paviljongen på Resarö i eftermiddag (ja för brudparet också såklart!). Och skönt för mig som vill njuta av solen!

Det är fortfarande alldeles varmt på terassen. Till och med så där så att man får dra ner markisen för att inte rinna bort. Helt fantastiskt! Jag ska nog sitta där och ladda idag så att jag kan känna värmen i hela kroppen sedan när vädret vänder och höstrusket sätter in. Jag menar, det är ju ändå mitten av september nu, och även om det känns helt otroligt en dag som idag så vet vi ju att det kommer göra det en dag – och antagligen snart.

Men först en tur ner till Bondens egen Marknad på Rådhustorget. Det kan jag ju inte riktigt låta bli. Det är så mysigt tycker jag. Kanske kan jag locka med mig Jesper och barnen också. De är inte lika förtjusta i att shoppa ekologiska grönsaker och närproducerad ost som jag, men om jag lovar en glass i hamnen eller lunch på Hembygdsgården så kan det gå. Vi får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s