Är det inte vi som ska säga tack?

Har ni sett vilken fin skål? Man skulle kunna tro att den är till far så här på Fars Dag – hjärtformad och allt :) Men nej. Vi fick den som ”tack för uppvaktningen” när vi gick hem från en bröllopsfest sent i natt. (Jag som trodde att det var vi som skulle säga tack för att vi fick komma?)

Brudgummens mor hade drejat var sin till alla hundra gäster som deltog på festen. Helt otroligt! Vilket jobb! Men så är hon proffs också. Dels jobbar hon i sin ateljé i Akalla by, dels driver hon sidan keramik i Fokus.

När vi fick skålen var den fylld av godis. Men jag tycker att den passar bra även så här, med ett ljus och lite murgröna. Vad tycker ni?

Hur gör man nu igen?

Vill du smaka?


Nu i kväll
 
har det varit mys och pyssel här på Drottninggatan. Zack har bakat chokladbollar till kvällens film medan Vigo och Jesper börjat bygga på en ny ramp för fingerboards.

Vigo har blivit helt tokig i de där små rullande brädorna och nu vill han bygga en hel liten skateboardpark i miniatyr. Det kommer nog att ta sin tid. Men vad gör det när pysslet med att skapa och bygga är nästan lika roligt som att köra på den färdiga rampen?

Vigo gör ritningen…

… och sedan är det dags att börja konstruera.

Den här rampen byggde de tidigare i veckan. Men denna gång ska det visst bli en variant med trappor och räcken istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s