Full fart!

Snödroppe
Rivning

I dag är det full fart här hemma. Goda vänner, som för tillfället bor i Prag, är här på besök några dagar. Barnen, och vi också, har längtat massor efter dem, så nu är lyckan total. Just nu gör de sig klara för en dag på Skansen. Från där jag sitter och jobbar med Appipelago inne i ateljén (jo för så trist är jag!) hör jag hur de stökar i köket.

På taket jobbar snickarna. Det sågar och bankar så att hela huset skakar. Vi har precis dragit i gång det som, förhoppningsvis, blir sista etappen av större byggnationer på vårt hus. En före detta balkong ska bli sovrum. Det känns helt otroligt att de äntligen är igång för vi har planerat det så länge! Vad gör det då att jag måste sitta med hörlurar på i ateljén för att alls kunna koncentrera mig?

Nere på gatan jobbar Roslagsvatten. Det är visst en vattenläcka någonstans i kvarteret, så vattnet är avstängt. I eftermiddag kommer nya gäster till B&B, solen skiner, snön smälter och snödropparna tittar upp här och var ur gräsmattan, och i kväll blir det tapas hos Amanda på Magasinet. Den enda som verkar ta det lugnt är Zelda. En bra dag, med fullt drag, helt enkelt!

Zelda tar det lugnt

2 tankar om “Full fart!

  1. Pingback: Testpromenad med Appipelago och frukost på altanen | Vaxholms Bed & Breakfast

  2. Pingback: Vad skönt det är att vara i kapp | Vaxholms Bed & Breakfast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s