Testpromenad med Appipelago och frukost på altanen

Årets första körsbärsblom har just spruckit åt på grenen i köksfönstret.

Årets första körsbärsblom har just spruckit åt på grenen i köksfönstret.

 

Det tar sig! Idag blev det årets första frukost på altanen. Det ni! Det var i och för sig en lite senare frukost, först vid 9.30, det blev inte tid innan. Men vid det laget hade solen börja värma ganska fint, och dessutom var det dags för snickarna att ta kafferast, så jag fick sällskap :)  Bygget går framåt med stormsteg. Taket är på plats och snart balkongen också. Där inne har de börjat isolera och i morgon kommer plåtslagaren. Härligt!

Nu ska jag jobba vidare med Appipelago (appen som ska bli en guide till skärgården ni vet) innan det är dags att städa efter de gäster som just checkat ut. Igår när Zelda och jag gick vår kvällspromenad passade vi på att testa den. När vi närmade oss någon av Vaxholms sevärdheter ploppade ett meddelande upp i telefonen som berättade att nu är det snart något intressant på gång. Det var första gången som jag testade den funktionen i appen, och det var så kul att se att det faktiskt fungerar. Precis så som vi har tänkt! (Fast det är klart, det hade ju Johan som programmerar lovat att det skulle göra ;).

Det gav mig lite extra energi att jobba vidare med innehållet så att även fler öar kan vara med. Idag blir det guide längs båtresan från Stockholm och ut till Möja och i morgon är det dags att skriva om Grinda. Life is good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s