Nämen oj vad tomt det blev!

05:07 Oj vad tomt det blev

Jag har en väldigt rolig kompis. Hon är mycket mer vildhjärna än jag. Där jag älskar lugn och ro och ordning och reda älskar hon äventyr och bangar inte för lite kaos. I morse ringde hon och sa; Vi åker till Legoland hela familjen i eftermiddag och blir borta till söndag. Vill Zack och Vigo följa med?

Ja, så hux flux – nu är de iväg. Alldeles bubbliga, pirriga och lyckliga över att få åka på äventyr med med sina kompisar. Och till Legoland, dessutom, som de har velat åka till så länge! Oj vad kul de kommer att ha! Men oj vad tomt det blev här hemma. Vad ska jag nu göra? (he he)

Tur för mig då att jag har ”date” med Klivet – nätverket för kvinnliga företagare och ledare här i Vaxholm – i kväll. Vi ska ses nere på Restaurang W i Gästhamnen om en liten stund. De kunde inte ha valt en bättre kväll. Solen skiner och det är fortfarande alldeles varmt ute. Det blir drink på bryggan, lite lätt att äta och massa mingel med trevliga tjejer. Hur bra som helst. Carina som driver restaurangen har öppet speciellt för Klivet i kväll, men annars är restaurangen öppen för alla, åtminstone på helgerna, nu i maj (juni till augusti har den öppet alla dagar). Å vad det är härligt att våren är här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s