På väg till Möja

06:15

Jesper fixar däcken. För så klart ska vi cykla på Möja!

Lördags morgon. Klockan är bara nio men jag har precis förberett både tårtor och hamburgare för kvällens grillning. Vigo ska ha nioårskalas med grillparty och disco i trädgården. Fast egentligen är det mer ett nio-och-ett-halvt-årskalas. Han fyllde i december… Nåja, bättre sent än aldrig hoppas jag.

Men först ska vi till Möja! Där ska vi träffa Lotta som har bott på Möja sedan barnsben. Hon ska guida oss runt på ön, visa oss smultronställen och berätta om allt vi passerar. Det ska bli så kul! Ni som följt med här på bloggen ett tag förstår nog att Möja är på tur att bli nästa ö som jag kastar mig över för att skriva om i ”Appipelago” – den mobila guiden till skärgården som vi jobbar med. Vaxholm är klart, Vaxholms fästningslinje med alla sina fort och spännande försvarshistoria också, och hela båtturen från Strömkajen i Stockholm och ut till Finnhamn. Grinda är på gång och snart också Möja! Det är helt fantastiskt vad skärgården har att erbjuda när det gäller både naturupplevelser och historia!

För er som kanske är nyfikna och vill ladda ner appen så  kan jag berätta att den antagligen dyker upp i AppStore någon gång i veckan efter midsommar. Sök efter Appipelago, eller skärgårdsguide.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s