Livet på en pinne

Zack på väg till Ljusterö

Zack på väg till Ljusterö


Jag måste bara säga det
– Vilken härlig sommar vi har! Vart jag än ser på sociala medier så ser jag sköna bilder på leende vänner i solen, på stranden, i båten, på landet… Hoppas att du också har det riktigt bra!

Själv började jag dagen med en joggingtur med Zelda. Jag tycker faktiskt att det är en av sommarens stora privilegier. Att kunna gå ut tidigt, innan det blir riktigt varmt, springa ett varv runt ön (eller hrm, nja, eller i alla fall halva…), och sedan komma hem, stretcha och äta en riktigt lång, god frukost på altanen, utan att känna någon som helst stress att hinna i tid till någonting som helst. Det är sommarlyx tycker jag.

När vi sprang förbi Kronängen vid slutet av Västra Ekuddsgatan, stod några gubbar från husen runt omkring och vittjade näten från morgonens fångst. Det såg så trevligt ut. Som en fläkt från förr, när många av Vaxholms fiskare bodde just längs Västra Ekuddsgatan. Några meter senare mötte jag en dam som var ute på sin morgonpromenad. Klädd i enbart sin morgonrock men utrustad med någon avancerad typ av promenadstavar som mest påminde om flöten. Det kändes lite som Alice i Underlandet, och jag kunde inte låta bli att le. Vi startar visst alla våra sommardagar på vårt eget lilla sätt… ;)

Resten av dagen spenderade Zack, Zelda och jag hos en kompis vid Hummelmora, på Ljusterö. Barnen badade från bryggan och Zelda skvätte runt i vattenbrynet. Madde (kompisen) och jag satt och drack kaffe på bryggan, hade tjejsnack och kollade på båtlivet i sundet. Livet på en pinne. Och sommar – precis så som jag vill ha den.

3 tankar om “Livet på en pinne

  1. Pingback: Vad gjorde ni på sommarens varmaste dag? | Vaxholms Bed & Breakfast

  2. Pingback: Morgonmöten | Vaxholms Bed & Breakfast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s