Om bloggen

Jag hade länge velat ha ett litet pensionat. Ni vet ett sådant där ställe dit folk bara kommer, checkar in, hänger, umgås och trivs… Inspirerade av gårdagskvällens diskussioner om livet och förväntningarna på det nya året bestämde vi oss – nyårsdagen 2009 – för att göra slag i saken!

Lagom till våren slog vi upp portarna till Vaxholms Bed & Breakfast. Ett litet, personligt Bed & Breakfast med två gästlägenheter, på en äldre villagata i Vaxholm. Bara ett stenkast från havet och några hundra meter till gästhamnen, restaurangerna och butikerna nere i byn.

I den här bloggen får ni följa mig, och min familj, i vår vardag i Vaxholm och på Vaxholms Bed & Breakfast. Det blir skärgård, trädgård och inredning. Ett och annat tips om vad man kan göra här i Vaxholm och på öarna runt omkring i Stockholms underbara mellanskärgård kan det nog också bli. Vem vet – kanske ses vi här en dag?

/Linda

 

9 tankar om “Om bloggen

 1. Vad roligt att hitta din blogg! Vi hälsade på i ert Bed and Breakfast en vecka i mars 2011 och fortfarande tänker vi tillbaka och inspireras av ert fina ställe. När vi åker till Stockholm nästa gång, är det hos er vi ska bo, det är helt säkert! Charmigt, genuint och fantastiskt vackert! Å så trevliga ni på det!

 2. Hej Linda,
  när jag surfade lite pa internet och hamnade i Waxholm – da tänkte jag lämna en hälsning till dig och din familj – vi trivdes mycket i lägenheten i somras (2011) – och jag beundrar ditt engagemang…. hoppas att ert huset har renoverats klart – och ni mar bra i övrigt…. min son talar oftar om semestern hos er!! och lillan kommer t.om ihag zelda som hon tyckte mycket om!!
  lycka till med projektet – när vi reser till Sverige igen hör vi om oss! Men detta ar hinner vi tyvärr inte!!
  Hjärtliga hälsningar!!

  • Hej Annette,
   Å vad roligt att höra av dig! Allt är bara bra här och alla projekt är klara. Det blev riktigt bra! :) Jag ser fram emot att visa er om ni kommer hit igen, något annat år.
   Kram
   Linda
   Ps. Alla hälsar! Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s